Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Αρχή

Μαθητικοί αγώνες σκακιού στο Δήμο Αρταίων

skakiO Δήμος Αρταίων και το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, σε συνεργασία με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας διοργανώνουν Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016..

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης 18.30 στην Πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της ευρύτερης περιοχής.

 

Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθούν και οι αντίστοιχοι όμιλοι με τους μαθητές χωρισμένους ανά τάξη. Θα διεξαχθούν 5 γύροι, ενώ για τους νικητές έχει προβλεφθεί κύπελλο για τον πρωταθλητή κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για τους δεύτερο και τρίτο νικητή. Επίσης μετάλλιο θα δοθεί και στο πρώτο κορίτσι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο σάιτ του Δήμου Αρταίων www.arta.gr συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εγγραφής που υπάρχει από Τρίτη 17 Μαΐου έως και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Η συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν την έναρξη των αγώνων με την αυτοπρόσωπη παρουσία του από τις 18.10-18.30. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η FIDE. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει αρμόδιος ορίζεται ο Επικεφαλής Διαιτητής και ο Διευθυντής Αγώνων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας