Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Γερμανικό πλυντήριο

diafthoraΌποιο μεγάλο παγκόσμιο σκάνδαλο και αν σκάσει θα βρούμε μέσα μια Γερμανική επιχειρηματική δράση ή και το πολιτικό σύστημα της χώρας αυτής. Όποιος πόλεμος και αν ξεκινήσει θα βρούμε την Γερμανία ως υπεύθυνη.

Διαβάζουμε στον Παγκόσμιο Τύπο για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προερχόμενο από τη Ρωσία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης από 27 τράπεζες της Γερμανίας. Για μια ακόμα φορά οι Γερμανία πρωτοστατεί στη διαφθορά.

Μουγκαμάρα από τον υπουργό οικονομικών Σόιμπλε. Η σιωπή πολλές φορές αποδεικνύει την ενοχή.

Ο γερμανικός τύπος καυτηριάζει με έντονο ύφος το γεγονός. Ως εκεί όμως. Θα υπάρξουν τιμωρίες για τους διεφθαρμένους τραπεζίτες από την «άτεγκτη και καθαρή» γερμανική κυβέρνηση;

 

Όχι βέβαια. Η διαφθορά των τραπεζών και των επιχειρήσεων στη Γερμανία προστατεύεται από την νομοθεσία. Είναι η Γερμανία πρώτη στα μεγάλα σκάνδαλα και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να μη χάσει αυτή την πρωτιά.

 

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει τιμωρηθεί για διαφθορά στη Γερμανία. Στο σκάνδαλο της SIEMENSπροστατεύουν τον άνθρωπό τους και δεν τον εκδίδουν να δικαστεί στην Ελλάδα.

 

Στο σκάνδαλο της VW διώχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος από τη θέση του αφού πήρε μια υπέρογκη αποζημίωση. Το κόστος του σκανδάλου μετακύλησε στον γερμανό εργαζόμενο

.

Με αυτό το κράτος είμαστε «σύμμαχοι» και «συνέταιροι» και μας κουνάει το δάκτυλο με απειλές.

Φτάνει πια. Αντίσταση και ανυπακοή τώρα.

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας