Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Τέσσερα βραβεία στο θεατρικό τμήμα του "Μακρυγιάννη"

makrigiannis thatro2017Με τα τέσσερα από τα έξι βραβεία γύρισε στην πόλη μας το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» , καθώς έλαβε μέρος στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργάνωσε ο Δήμος Μονεμβασιάς.

Το φεστιβάλ είχε διαγωνιστικό χαρακτήρα και έλαβαν μέρος επτά θεατρικές παραστάσεις οι οποίες είχαν προκριθεί από το πρώτο στάδιο επιλογής, από την οργανωτική επιτροπή, ανάμεσα από 33 θεατρικά απ’ όλη την Ελλάδα.

Η θεατρική ομάδα μας διαγωνίστηκε με το έργο του Ουίλιαμ Γκίμπσον «Παιχνίδι Μοναξιάς» σε σκηνοθεσίας Ζωής Μπαρτζώκα και με πρωταγωνιστές την Όλγα Τσιάφη και τον Κώστα Γρούμπα.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από ανθρώπους του θεάτρου οι οποίοι έκριναν τις ομάδες με γνώμονα την αισθητική αρτιότητα των παραστάσεων, το επίπεδο των ερμηνειών και τη φροντίδα που έδειξαν οι συμμετέχοντες για την ανάδειξη και εμβάθυνση των έργων που παρουσίασαν.

Την επιτροπή αποτελούσαν οι: Βασίλης Κατσικονούρης, θεατρικός συγγραφέας και πεζογράφος, ο Τζενέτος Κομηνέας, σκηνοθέτης, η Αιμιλία Παπαδάκου, σκηνοθέτης, θεατρολόγος, ο Πάρις Λεόντιος, ηθοποιός και ο Νίκος Κατράκης σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Τα βραβεία που απέσπασε η θεατρική ομάδα του «Μ» είναι τα εξής:

1. Βραβείο σκηνοθεσίας: Στη Ζωή Μπαρτζώκα για τη σκηνοθεσία του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Γκίμπσον «Παιχνίδι Μοναξιάς»

2. Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου: Στην Όλγα Τσιάφη

3. Βραβείο καλύτερης παράστασης: Στη θεατρική ομάδα του «Μ»

4. Βραβείο κοινού: Στη θεατρική ομάδα του «Μ»

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Μας επισκέπτονται

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας