Αρχή
Εθελοντική εργασία
Έγινε καθαρισμός των χόρτων στην εκκλησία της παναγίας. Ήταν μια εθελοντική πρωτοβουλία του καλού μας χωριανού Λάμπρου Κόπανου που με τον χορτοφάγο καθάρισε το μεγαλύτερο μέρος του χώρου. Το υπόλοιπο κομμάτι το καθάρισε ο πρόεδρος της κοινότητας Ηλίας Λάμπρης ο οποίος καθάρισε τον χώρο όπου πρόκειται να στεγαστεί το μουσείο του χωριού.
Η εθελοντική εργασία είναι πάντα ευπρόσδεκτη και βοηθάει στη διατήρηση και τη βελτίωση του κοινοτικού περιβάλλοντος. Είναι ωραίο να βλέπουμε τους ανθρώπους να συνεργάζονται για το κοινό καλό, ειδικά όταν πρόκειται για τη διατήρηση του χώρου της εκκλησίας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Λάμπρο για την εθελοντική του προσφορά και περιμένουμε και από άλλους χωριανούς να πράξουν εθελοντικά το καλύτερο για το χωριό μας.