Άη Κομμένο

Της Άσβεστης Μνήμης

Περιφερειακό Συνέδριο

xaris doriforosΞεκινά το μεσημέρι το Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση το οποίο πραγματοποιείται στα Γιάννινα και φέρνει στην ηπειρωτική πρωτεύουσα σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Τις Προτάσεις του Δήμου Ν.Σκουφά ενόψει του Περιφ. Αναπτυξιακού Συνεδρίου δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης. Θα παρατηρήσει κανείς, ότι για την Ιστορική Έδρα του Δήμου το Μαρτυρικό Κομμένο δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόταση

και μια αναφορά για τη βελτίωση των υπαρχουσών δομών. Φαίνεται το Κομμένο δεν έχει πλέον προβλήματα και διαθέτει «άριστες» δομές.
Μάλλον η παρούσα δημοτική αρχή έχει καταδικάσει το Κομμένο στην ανυπαρξία.
Δεν έχουν να καταθέσουν προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας;
Ούτε ακόμα καμιά πρόταση για την αποπεράτωση του Μουσείο Ολοκαυτώματος το οποίο ξεκίνησε την κατασκευή του από χρήματα των Γερμανών (Ελληνογερμανικό ταμείο);
Ούτε για τις πλημύρες του χειμώνα; Καμία πρόταση για την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων. Για την οδοποιία που βρίσκεται σε μαύρα χάλια.
Για την κατασκευή γηπέδου με χλοοτάπητα, μια και το Κομμένο είναι το μοναδικό χωριό που δεν διαθέτει γήπεδο με χορτάρι παρά το ότι διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα με πλούσια ιστορία από τις πιο παλιές στην Ήπειρο.
Μέριμνα για την καταπολέμηση των κουνουπιών, ένα φαινόμενο έντονο αλλά και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών.
Μήπως πρέπει να πάρουν θέση το Τοπικό Συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Κομμένου;

Όλη η πρόταση του Δήμου

Σοφά Λόγια

Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκανεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

Μακρυγιάννης.

Εκδηλώσεις

ekdiloseis1

Καιρός

kairos

Στο Κομμένο τώρα

 © 2016 Ηλίας